vetelkedo

A Hagyományörző Vetélkedőről

2017 április elsején megrendezésre került az első Hagyományőrző Vetélkedő Nagy Viki és Stock Martin szervezésében. A környékbeli tánccsoportok csapatai reggel kilencre érkeztek a Kultúrba, ahol rövidesen el is kezdődtek a feladatok.
A kreatív névválasztások után a korábbi vetélkedőkből és tánctáborokból megismert kihívásokkal folytatódott a nap, a szervező páros szokásos lelkesedésével. Egy órakor elérkezett az ebéd ideje, Etka néni főztjében most sem csalódtunk. Az ebéd és kis pihenő után a csapatok továbbra is a megszokott kellemes, oldott hangulatban versenyeztek egymással. A zsűrit Pats Kirsztina, Schamberger Ágnes és Vincze Levente alkotta. A vetélkedőt végül Tarján nyerte, a második Biatorbágy lett, a harmadik helyen pedig a Pusztavám és Szár osztozott. A helyi csapat zseniális neve a Winnie the Pooh sextett, avagy a Micimackó hatos volt, melyben a 3-4-es csoport hat táncosa vett részt. A programot a Saarer Drei zárta néhány klasszikussal, amelyekre a versenyzők táncra is perdültek. A takarítás után a száriak számára a Citadellán folytatódott a móka, ahol egy remek estét tölthettünk el.
Nagyon köszönjük a szervezést Vikinek és Martinnak, egy maradandó élménnyel gazdagodtunk azon a szombati napon.

Írta: saar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /nfsmnt/hosting1_2/c/9/c929398a-1cab-48db-b245-6f22cc61944f/saarertanz.hu/web/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem lesz nyilvános.